Dienstverlening

Janina kan je helpen sekservaring op te doen. Ze begrijpt heel goed dat het er soms onvoldoende tot geheel niet van kwam om aan seks te doen. Jouw leeftijd is geen belemmering om alsnog seksvaardigheden op te doen!
Ze coacht vooral Aspergers, of breder: mensen in het Autismespectrum, omdat ze hiervoor de interesse en kennis heeft. Juist fijne mensen om mee te werken!

Ze weet een vertrouwde setting te scheppen, niets hoeft, alles mag. Zonder het gevoel te hebben je te moeten bewijzen, kun je gewoon oefenen met Janina. Falen bestaat niet, je bent immers aan het leren.
​Ze kan je diverse goede tips geven, en geeft je hele eerlijke feedback. Soms gaat ze een langer traject aan, soms is een eenmalige afspraak voldoende om je voldoende zelfvertrouwen te geven.
Alles geheel op maat gesneden, want geen mens is hetzelfde!

De oefeningen zijn heel praktisch, je hoeft geen dingen uit het verleden te gaan oprakelen, er is niks zweverigs aan, het gaat om het nu, om het doen.
Ga maar op verkenning, hoe werkt het vrouwenlichaam, hoe kun je lekker zoenen, strelen, vingeren, en leer standjes. Vooral: leer zelf genieten, leer hoe je samen kan genieten. En genieten is niet alleen iets in je lijf, maar wat ook in je hoofd gebeurt. Janina legt het allemaal zonder schaamte uit.